Waldorfsalade met skyr

Waldorfsalade met skyr

45 min.
Waldorfsalade met skyr en geroosterde pijnboompitten. Dit is een geweldig gerecht voor bij gebakken vlees en gekookte aardappelen. Als je geen blauwe druiven kunt krijgen, zijn rode druiven een goed alternatief om te gebruiken voor dit gerecht.
https://www.arla.nl/recepten/waldorfsalade-met-skyr/

Bereidingswijze

  • Snijd de appel in blokjes, de selderijblaadjes in dunne plakjes en de druiven doormidden (verwijder eventueel de pitjes als je geen pitloze druiven hebt). Dressing Roer de skyr en de andere ingrediënten door elkaar. Meng de appel, bleekselderij en druiven door de dressing en laat de salade minimaal 30 minuten rusten in de koelkast. Proef of de salade op smaak is en voeg eventueel wat peper en zout toe.
Eet smakelijk!

Ingrediënten

Stengels bleekselderij
3
Appel
1
Druiven
125 g
Dressing
150 ml
Arla Biologische Halfvolle melk
1½ el
Honing
1 tl
Dijonmosterd
½ tl
Zout
½ tl
Peper
Geroosterde pijnboompitten
1½ el