Tortilla-omelet met tomatensalade
45 min.
Een heerlijke vullende tortilla-omelet met hele gebakken aardappelen en zongedroogde tomaten, die extra smaak geven. En een nieuwe variant van een tomatensalade.
Bereidingswijze
Tomatensalade
Ingrediënten
Tortilla
Kleine aardappelen
|
500 g |
---|---|
Water
|
½ L |
Grof zout
|
½ tl |
Fijngehakte zongedroogde tomaatjes
|
50 g |
Kokend water
|
100 ml |
Kookroom
|
100 ml |
Eieren
|
6 |
Grof zout
|
½ |
Boter
|
15 g |
Tomatensalade
Cocktailtomaten, in blokjes
|
400 g |
---|---|
Gedroogde abrikozen, in reepjes
|
100 g |
Zeezout
|
¼ |
Versgemalen peper
|
|
Grof gehakte gerookte amandelen
|
25 g |
Bijgerecht
Geroosterd roggebroden
|
240 g |
---|