Toast met roomkaas, komkommer en geroosterde pompoenpitten
  • Arla
  • Recepten
  • Toast met roomkaas, komkommer en geroosterde pompoenpitten

Toast met roomkaas, komkommer en geroosterde pompoenpitten

10 min.
Deze toast met roomkaas, komkommer en geroosterde pompoenpitten is een makkelijk en heerlijk gerecht. Zo eenvoudig, maar toch zó lekker!
https://www.arla.nl/recepten/toast-met-roomkaas-komkommer-en-geroosterde-pompoenpitten/

Bereidingswijze

  • 1. Verhit een pan goed en voeg olie toe. 2. Voeg de pompoenpitten en het zout toe en bak op middelhoog vuur voor ongeveer 5 minuten – of totdat de pitjes een beetje beginnen te knappen. 3. Haal ze uit de pan en doe ze in een kommetje. Smeer de sneetjes brood in met de roomkaas. Beleg de broodjes vervolgens met plakjes komkommer, dille en de pompoenpitten. Serveer de broodjes met de rest van de pompoenpitten.
Eet smakelijk!

Ingrediënten

geroosterde pompoenpitten
Pompoenpitten
4 el
Olijfolie
1 el
Snufje zout
Sneetjes geroosterd brood
6
100 g
Gesneden komkommer
¼
Gehakte verse dille
1 el