Toast met roomkaas, komkommer en geroosterde pompoenpitten

10 min.
Toast met roomkaas, komkommer en geroosterde pompoenpitten

Deze toast met roomkaas, komkommer en geroosterde pompoenpitten is een makkelijk en heerlijk gerecht. Zo eenvoudig, maar toch zó lekker!

  • Arla
  • Recepten
  • Toast met roomkaas, komkommer en geroosterde pompoenpitten

Ingrediënten

geroosterde pompoenpitten

Pompoenpitten
4 el
Olijfolie
1 el
Snufje zout
Sneetjes geroosterd brood
6
100 g
Gesneden komkommer
¼
Gehakte verse dille
1 el

Bereidingswijze

  • 1. Verhit een pan goed en voeg olie toe. 2. Voeg de pompoenpitten en het zout toe en bak op middelhoog vuur voor ongeveer 5 minuten – of totdat de pitjes een beetje beginnen te knappen. 3. Haal ze uit de pan en doe ze in een kommetje. Smeer de sneetjes brood in met de roomkaas. Beleg de broodjes vervolgens met plakjes komkommer, dille en de pompoenpitten. Serveer de broodjes met de rest van de pompoenpitten.
Eet smakelijk!
https://www.arla.nl/recepten/toast-met-roomkaas-komkommer-en-geroosterde-pompoenpitten/