Geef oud brood een tweede leven met deze kookmethodes. Hoewel je misschien het liefst geen overgebleven brood eet, kun je verschillende eenvoudige trucs toepassen om er tóch iets lekkers van te maken.
Probeer overgebleven brood in de pan te roosteren. Toasts en sandwiches gemaakt in de pan krijgen een knapperige buitenkant en kunnen gevuld worden met een breed scala aan smaakvolle ingrediënten. Rooster het in een royale hoeveelheid boter of olie om een bevredigende crunch, een goudbruine kleur en een rijke smaak te krijgen.
Een andere populaire methode om oud brood te bereiden is door het in de oven te gooien. Verander oud brood bijvoorbeeld in knapperige croutons of heerlijke bruschetta. Bij het koken in de oven wordt het brood lekker knapperig.
Een paninipers is ook een geweldige manier om dagoud brood te bereiden. De korst wordt perfect knapperig terwijl het brood door de kaas heerlijk smeuïg wordt.
Koken met oud brood is een fantastische manier om een knapperig element aan een gerecht toe te voegen, aangezien het brood olie en sappen ongelooflijk goed opneemt, waardoor het lekker knapperig wordt. Hoe je je brood ook wilt opfrissen, je staat op het punt om te genieten van geroosterde, knapperige heerlijkheid. Blijf lezen voor meer inspiratie.