Als je wilt dat je granola een mix van texturen heeft, kun je grotere clusters haver maken door het mengsel voor het bakken niet te veel te roeren. Druk voor het bakken zachtjes op het mengsel om de ingrediënten aan elkaar te laten kleven, wat resulteert in grotere, brokkeligere clusters.
Het is belangrijk om je gebakken granola volledig te laten afkoelen op de bakplaat, omdat het ervoor zorgt dat alles aan elkaar blijft plakken en die heerlijke knapperigheid krijgt. Als het afkoelt, worden de suikers en het vocht steviger, waardoor die smakelijke clusters ontstaan en je granola knapperig wordt.
Is granola maken nieuw voor je of ben je op zoek naar handige tips? Dan ben je hier op de juiste plek. Lees verder om meer te ontdekken.
Honing
|
75 g |
---|---|
Boter
|
50 g |
Haver
|
325 g |
Kaneelpoeder
|
1 tl |
Een snufje zout
|
|
Skyr
|
450 g |
Rode bessen
|
Til je skyr naar een hoger niveau met zelfgemaakte granola. De romige skyr en de bevredigende knapperigheid van jouw persoonlijke mix zorgen voor een combinatie die een puur genot is. Of het nu voor ontbijt of een snelle snack is, deze combinatie voegt een heerlijke mix van texturen en smaken toe aan je dag.
Als je meer toppings voor skyr wilt ontdekken, hebben we verschillende heerlijke opties, bijvoorbeeld onze pindakaas, chocolade en pecannoot topping , sinaasappel, chocolade en pistachenoot topping , en deze kiwi en aardbei topping voor skyr .
Voeg een vleugje kleur en een uitbarsting van smaak toe aan je granola en skyr met wat sappige rode bessen. Deze kleine uitbarstingen van goedheid zorgen er niet alleen voor dat je kom er mooi uitziet, maar brengen ook een verfrissende pittigheid die de texturen perfect aanvult.