Pistache, framboos en munt als topping voor Skyr
Bereidingswijze
Tips
Gebruik verse frambozen en muntblaadjes om hun levendige smaken te maximaliseren. Kies rijpe, dikke frambozen voor de beste smaak. Als je ingevroren frambozen wilt gebruiken, laat ze dan even koken voordat je de frambozen in sausvorm aan de skyr toevoegt - misschien kun je ze erdoorheen draaien voor een mooi, smakelijk effect.
Tips
Voor wat variatie in de textuur kun je de grootte van de pistachenootjes door elkaar husselen en zowel fijngehakte als gemalen pistachenootjes in de kom doen. De kleine stukjes zullen zich soepel vermengen, terwijl de grotere stukken een bevredigende knapperigheid geven die een heel nieuw niveau van opwinding toevoegt aan je skyr ervaring.
Vragen over pistachenootje als topping voor skyr
Dit verfrissende trio van smaken en texturen zal je smaakpapillen prikkelen en je dag kleur geven. Hieronder vind je meer informatie over deze smakelijke topping van pistachenootjes.
Ingrediënten
450 g | |
Pistachenoten, fijngehakt
|
40 g |
Frambozen
|
12 - 16 |
Muntblaadjes
|
2 - 4 |
Top je skyr met pistachenootjes, frambozen en munt
Verhoog je skyr met een heerlijk trio bovenop! Begin met sappige frambozen voor een vleugje zoetigheid en strooi er dan wat gehakte pistachenootjes over voor een heerlijk knapperig effect. En vergeet niet om een vleugje frisheid toe te voegen met gehakte muntblaadjes. Het is een combinatie boordevol smaak die je skyr ontbijt of snack naar een heel nieuw niveau tilt!
Als je je skyr graag wilt verrijken met wat lekkers van bessen, waarom probeer je dan niet een van onze overig heerlijke toppings? We hebben genoeg om uit te kiezen, zoals een verfrissende braam, citrus en tijm topping, een smakelijke gemengde bessen topping of een levendige kiwi en aardbei topping.