Om de heldere smaak en het aroma te versterken, kun je de schil van de sinaasappel aan de kom toevoegen. Roer het door de skyr of yoghurt of strooi het er gewoon overheen.
Voor een andere textuur kun je de chocolade ook kort smelten en als saus gebruiken. Het ziet er prachtig uit en smaakt heerlijk. Je kunt overwegen om wat sinaasappelschil aan de saus toe te voegen voor een extra smaak.
Hieronder leiden we je door een aantal van de meest gestelde vragen over deze heerlijke topping voor skyr.
Sinaasappel
|
1 |
---|---|
Handvol ongezouten pistachenootje
|
1 |
Pure chocolade
|
50 g |
Skyr naturel
|
300 g |
Honing
|
2 el |
Het ontbijt smaakte nog nooit zo goed als met chocolade en sinaasappel op skyr. Fris, zoet van chocolade en met een fruitige twist, helpt het je de dag voldaan te beginnen na een heerlijk ontbijt. De sinaasappel zorgt voor een prachtige kleur met een heldere, citrusachtige smaak die past bij de donkere tinten en diepe zoetheid van de chocolade, wat resulteert in een harmonieuze combinatie voor alle leeftijden.
Terwijl de sinaasappel- en chocoladetopping voor veel smaken zorgen, helpen de nootachtige pistachenootjes en een vleugje honing om de smaken en texturen in balans te brengen. Honing heeft een bloemig aroma en voegt een intensere zoete smaak toe. De zachte sinaasappelschijfjes en romige skyr, bedekt met heerlijke pistachenootjes, worden in balans gehouden door een heerlijke knapperigheid.
Om meer smaken topping te ontdekken, probeer deze heerlijk fruitige appel en framboos topping of klassieke granola en zaden topping voor skyr of yoghurt .