Pannenkoekjes met rood fruit en een crème van skyr
Pannenkoekjes met rood fruit: dat is een super lekkere combinatie. En met deze crème van skyr maak je het helemaal af. Als topping kan je kiezen voor het rood fruit van het seizoen. Of ga voor diepvries fruit, net zo gezond en lekker.
Bereidingswijze
Skyr crème
pannenkoekjes
Tip
Je kunt de pannenkoekjes goed warm houden tot je ze gaat eten. Dit doe je door een pan met kokend water op het vuur te zetten. Hier plaats je een bord op waar je de pannenkoekjes op legt. Hier plaats je weer een bord op (andersom) zodat je eerste bord én de pannenkoekjes zijn afgedekt. Dit kan ook goed met een deksel van een (kook)pan. Zo blijven ze lekker warm!
Ingrediënten
crème van skyr
200 ml |
Pannenkoekjes
Tarwemeel
|
100 g |
---|---|
Volkorenmeel
|
75 g |
Baking Soda
|
1 tl |
Zout
|
½ tl |
Gemalen kardemom of kaneel
|
½ tl |
Arla Biologische Halfvolle melk
|
200 ml |
Eidooiers
|
2 |
Honing
|
1 el |
Eiwitten
|
2 |
Gemengd rood fruit
|
75 g |
Om bij te serveren
Gemengd rood fruit
|
150 g |
---|