Overnight oats met appel en skyr

Overnight oats met appel en skyr

https://www.arla.nl/recepten/overnight-oats-met-skyr-3/

Bereidingswijze

  • Verdeel de Arla Skyr 0% naturel over een glazen pot of groot glas. Voeg hier de havermout, de honing en 1 theelepel kaneel aan toe. Dek af en plaats dit minimaal 4 uur, maar liefst een nacht, in de koelkast. Schil de appel en snijd in stukjes. Verhit een klein scheutje olie in een koekenpan en bak hier de blokjes appel circa 5 minuten in aan. Voeg de laatste minuut de rozijnen toe en laat even meebakken. Maak de overnight oats af met de stukjes appel, de rozijnen en een theelepel kaneel.
Eet smakelijk!

Ingrediënten

Havermout
60 g
200 g
Honing
2 el
Kaneelpoeder
2 tl
Appel
1
Sultanarozijnen
30 g