Gedroogde abrikozen
|
50 g |
---|---|
Yoghurt
|
300 ml |
Sinaasappelsap
|
100 ml |
Gele rozijnen
|
67 g |
Havervlokken
|
38 g |
Lijnzaad
|
2 el |
Gemalen kaneelpoeder
|
½ tl |
Cottagecheese, vanille
|
250 g |
---|---|
Groene appel
|
1 |
Frambozen
|
125 g |
Als je de voorbereiding de avond ervoor doet, is er niets sneller dan 's ochtends overnight oats uit de koelkast te halen voor een snel en lekker ontbijt. Als je een grote hoeveelheid maakt, kun je zelfs voor de hele werkweek ontbijt klaar hebben staan.
Een van de klassieke combinaties voor overnight oats is als je het serveert met een schep pindakaas en plakjes banaan.
Er zijn eigenlijk geen goede of foute toppings voor je overnight oats. Beproefde combinaties zoals appel en kaneel, granola en fruitcompote of zelfs verkruimelde pure chocolade werken goed. Het is ook een geweldige manier om overgebleven fruit dat je nog hebt liggen te gebruiken. Wees creatief!
In luchtdichte bakjes zijn je overnight oats in de koelkast tot vijf dagen houdbaar.