Overnight oats
Bereidingswijze
Overnight oats
Ingrediënten
Overnight oats
Gedroogde abrikozen
|
50 g |
---|---|
Yoghurt
|
300 ml |
Sinaasappelsap
|
100 ml |
Gele rozijnen
|
67 g |
Havervlokken
|
38 g |
Lijnzaad
|
2 el |
Gemalen kaneelpoeder
|
½ tl |
Serveren met
Cottagecheese, vanille
|
250 g |
---|---|
Groene appel
|
1 |
Frambozen
|
125 g |
Het snelle en gemakkelijke ontbijt
Als je de voorbereiding de avond ervoor doet, is er niets sneller dan 's ochtends overnight oats uit de koelkast te halen voor een snel en lekker ontbijt. Als je een grote hoeveelheid maakt, kun je zelfs voor de hele werkweek ontbijt klaar hebben staan.
Overnight oats met pindakaas en banaan
Een van de klassieke combinaties voor overnight oats is als je het serveert met een schep pindakaas en plakjes banaan.
Voeg deze toppings toe voor een extra vleugje smaak
Er zijn eigenlijk geen goede of foute toppings voor je overnight oats. Beproefde combinaties zoals appel en kaneel, granola en fruitcompote of zelfs verkruimelde pure chocolade werken goed. Het is ook een geweldige manier om overgebleven fruit dat je nog hebt liggen te gebruiken. Wees creatief!
Bewaar je restjes zo
In luchtdichte bakjes zijn je overnight oats in de koelkast tot vijf dagen houdbaar.