Noedelsalade
20 min.
Heerlijke zelfgemaakte noedelsalade met een goede dressing, veel knapperige groenten en pinda's. Noedelsalade is eenvoudig en snel te maken en kan zowel warm als koud gegeten worden. Noedelsalade is ook ideaal voor in de lunchbox, op het buffet en als gemakkelijk avondmaal dat van tevoren kan worden gemaakt.
Bereidingswijze
Dressing
Noedelsalade
Tips
Je kunt gerust andere groenten gebruiken in de noedelsalade - gebruik gewoon wat je in de groentelade hebt liggen!
Ingrediënten
Dressing
Zoete chilisaus
|
3 el |
---|---|
Vissaus
|
3 el |
Sesamolie of neutrale olie
|
3 el |
Versgeperst limoensap
|
2 el |
Noedelsalade
Gedroogde eiernoedels
|
100 g |
---|---|
Water
|
2 L |
Grof zout
|
2 tl |
Lente-ui Noedelsalade
|
2 |
Fijngesneden spitskool
|
200 g |
Grote wortel, in dunne reepjes (ongeveer 125 g)
|
1 |
Komkommer, in dunne reepjes (ongeveer 125 g)
|
½ |
Rode paprika, in dunne reepjes (ongeveer 100 g)
|
1 |
Garnering
Verse koriander
|
200 g |
---|---|
Pinda's
|
100 g |