De blender is je vriend bij het tot leven brengen van ons recept voor groene smoothies. Voor een gelijkmatige, romige textuur voeg je eerst de vloeistoffen toe en blend je vervolgens het bevroren fruit in fasen. Op die manier heb je de volledige controle over de consistentie en kun je het romige mengsel maken dat je wilt.
Hieronder nemen we een aantal van de meest gestelde vragen over lactosevrije groene smoothie door, dus blijf lezen als je meer wilt weten.
500 ml | |
Ingevroren ananas
|
180 g |
Ingevroren mango's
|
100 g |
Honing
|
1 el |
Babyspinazie
|
60 g |
Boerenkool
|
30 g |
Fris als een briesje op een warme dag smaken lactosevrije groene smoothies met ananas en mango heerlijk met het bittere van de boerenkool en babyspinazie. Niet alleen dat, maar hun aardse smaken geven ook een verfrissende draai terwijl ze de smoothie groen kleuren en hem zo ook omtoveren tot fris ogende eye candy. Lactosevrije magere melk geeft de drank snoep en zorgt voor een heerlijke romige consistentie. Met een groene smoothie recept als dit krijg je de ongelooflijke yin-yang balans van snoep en fris - perfect als je een smaakvolle dorstlesser nodig hebt.
Breng een tropisch eiland rechtstreeks naar je keuken. Recepten voor groene smoothies zijn nog nooit zo makkelijk geweest en met zoet, exotisch fruit zoals ananas en mango zijn ze ook nog eens onweerstaanbaar om van te watertanden. We weten allemaal dat een koud, verfrissend drankje echt goddelijk is - vooral met de juiste hoeveelheid snoep. Honing doet de truc en voegt bloemige ondertonen toe om de smaak te verfrissen.
Heb je meer inspiratie nodig? Probeer onze lactosevrije banaan en framboos smoothie of misschien kan een fruitig ontbijt de tropische honger in je stillen. In dat geval kun je nooit misgaan met een lactosevrije papaja bowl met knapperige granola .