Lactosevrije bosbes ijskoffie
Bereidingswijze
Bosbessensiroop:
Koffie met ijs:
Tips
Waarom maak je geen grotere partij bosbessensiroop en bewaar je die in de koelkast? Op die manier kun je er gemakkelijk drankjes en gerechten mee maken. De siroop blijft 2-3 weken goed in de koelkast, bewaard in een luchtdichte bak of glazen pot.
Vragen over lactosevrije bosbes ijskoffie
Heb je al eens bosbessensiroop in je ijskoffie geprobeerd? Deze fruitige variant neemt je smaakpapillen mee op een heerlijke smaakreis! Lees verder voor meer informatie.
Ingrediënten
Bosbessensiroop:
Ingevroren bosbessen
|
400 g |
---|---|
Water
|
100 ml |
Suiker
|
50 g |
Koffie met ijs:
Bosbessensiroop
|
6 el |
---|---|
Sterke koffie
|
150 ml |
150 ml | |
Ijsblokjes
|
Geniet van een zoete en gewaagde bosbes ijskoffie met lactosevrije volle melk
Fruit en koffie passen perfect bij elkaar en dat moet je zeker eens proberen: De zoete, sappige smaak van bosbessen in combinatie met de diepe, gebrande ondertonen van koffie zorgen voor een prachtige harmonie.
En lactosevrije melk tilt deze drank naar een heel nieuw niveau door een romige, rijke toets toe te voegen. Volle melk geeft de ijskoffie een luxe en heerlijke smaak en maakt elke slok fluweelzacht. In combinatie met de fruitige smaken van de bosbessensiroop zorgt dit voor een perfecte balans tussen zoet en romig, zodat je naar meer verlangt.
Wil je overig lactosevrije dranken proberen? Probeer onze klassieke lactosevrije ijskoffie eens, of duik in de romige lekkernijen van een schuimige lactosevrije latte macchiato . Avontuurlijk ingesteld? Waarom probeer je deze verfrissende lactosevrije matcha latte niet?
Maak je eigen bosbessensiroop voor je lactosevrije ijskoffie
Til je lactosevrije ijskoffie naar een hoger niveau door je eigen bosbessensiroop te maken. Deze zelfgemaakte lekkernij geeft je drankje een uitbarsting van fruitige smaak die perfect samengaat met de pittige koffie. Elke slok is een heerlijke mix van romige goedheid en pittige bosbessen snoep. Het is een heerlijke manier om je ervaring te verbeteren en een uitbarsting van fruitige goedheid toe te voegen aan je ochtendroutine of opkikkertje in de namiddag.