Je kunt seizoensgroenten kiezen. Deze versie is het beste in de zomer, wanneer er tomaten, broccoli en rode uien zijn. In de winter en herfst kun je bijvoorbeeld wortelgroenten, kool en appels gebruiken.
Crème fraîche
|
200 ml |
---|---|
Kleine knoflookteentjes fijngehakt
|
2 |
Gehakte peterselie
|
100 |
Grof zout
|
½ tl |
Koolzaadolie
|
1 el |
---|---|
Kipfilets, in dunne reepjes
|
200 g |
Rode uien, in partjes (ongeveer 450 g)
|
6 |
Broccoli, in grote roosjes en de steel in kleine blokjes
|
450 g |
Cherrytomaten met steeltje
|
250 g |
Soja, in grote roosjes en de steel in kleine blokjes
|
3 el |
Vissaus
|
2 el |
Grof zout
|
½ tl |
Takjes peterselie
|
200 g |
Warm naanbroodjes
|
260 g |
---|