Gevulde paprika's - met restjes gehaktsaus en parelgort
1 u
Vermijd voedselverspilling en gebruik enkele van je goede restjes voor een heerlijk nieuw gerecht. Vul paprika's met restjes gehaktsaus en gekookte parelgort. Je voorkomt voedselverspilling, het is gemakkelijk en smaakt heerlijk.
Bereidingswijze
Baktijd
Gevulde paprika's
Tips
Je kunt een klein stukje van de onderkant van de paprika's afsnijden (zonder een gat te maken) als ze moeilijk rechtop blijven staan.
Ingrediënten
Gevulde paprika's
Restje gehaktsaus saus
|
350 g |
---|---|
Gekookte parelgort (van 160 g rauwe parelgort)
|
300 g |
Fijngehakte uien (ongeveer 150 g)
|
2 |
Geraspte kaas, tex-mex
|
175 g |
Grof gehakte bladpeterselie peterselie
|
|
Grof zout
|
1 tl |
Grote rode paprika's (ongeveer 700 g)
|
4 |
Gehakte tomaten (ongeveer 400 g)
|
1 blik |
Panko broodkruimels (ongeveer 35 g)
|
8 el |
Garnering
Bladeren van peterselie
|
---|