Voorbereiding frambozen chia pudding
Roer de chiazaadjes, melk, honing en vanillepoeder door elkaar. Doe er een deksel op en zet het mengsel een nacht in de koelkast.
Bereiding frambozen chia pudding
Roer de vanilleyoghurt door de chia pudding. Verdeel het mengsel over twee glazen of doe het in een grote kom. Maak de chia pudding af met als topping de frambozencom-pote, granola en verse bessen. De chia pudding is nu klaar om te eten.
Bereiding frambozencompote
Doe de frambozen, het water en de ahornsiroop in een kleine steelpan. Breng het ge-heel aan de kook op middelhoog vuur. Laat het mengsel 5 tot 10 minuten sudderen tot je de frambozen kunt pureren en een deel van het water verdampt is. Haal dan de pan van het vuur en giet de frambozencompote in een kom. Laat het afkoelen voordat je het in de koelkast opbergt. De frambozencompote kan ongeveer 1 week in de koelkast be-waard worden.