Je kunt extra bouillon toevoegen als je de soep te dik vindt. Je kunt gehakte gezouten amandelen als topping gebruiken. Gebruik een restje soep als saus voor een gerecht morgen - en gebruik een restje topping in een salade, zo voorkom je voedselverspilling.
Grofgehakte uien
|
3 |
---|---|
Boter
|
15 g |
Aardappelen, in kleine stukjes
|
225 g |
Groentebouillon
|
1¼ L |
Ingevroren doperwten
|
500 g |
Muntblaadjes
|
100 g |
Grof zout
|
1 tl |
Versgemalen peper
|
|
Sap van 0.5 citroenen
|
Beluga linzen
|
100 g |
---|---|
Fijngehakte ui
|
½ |
Boter
|
10 g |
Ingevroren doperwten
|
100 g |
Schil van 0.5 citroenen
|
|
Grof zout
|
¼ tl |
Versgemalen peper
|
|
Room
|
100 ml |
Kerriepoeder
|
½ tl |