Soms wordt de eiersalade waterig of dun. Gelukkig hebben we een paar tips voor het oplossen van te dunne eiersalade. Een van de gemakkelijkste manieren om dit probleem op te lossen, is door hem gewoon wat langer in de koelkast te laten staan, zodat hij wat steviger wordt. Als dat niet helpt, voeg dan meer gekookte eieren of in blokjes gesneden wortelen toe om het mengsel in te dikken. Een vloeibare textuur ontstaat vaak wanneer je te veel dressing toevoegt, dus hou je aan de exacte hoeveelheid die in het recept staat.
Wij hebben het beste recept voor eiersalade met verse ingrediënten en een perfect romige textuur. Het is een heerlijk tussendoortje of broodbeleg om bij de hand te hebben voor als je zin hebt in iets hartigs. Hieronder lees je er meer over!
vezels | 23,3 gram vezels |
eiwit | 54,4 gram eiwit |
koolhydraten | 130,7 gram koolhydraten |
vet | 71,6 gram vet |
Zure room, 9%, biologisch
|
200 g |
---|---|
Kleine wortelen in blokjes gesneden
|
100 g |
Hardgekookte eieren grof gehakt
|
3 |
Verse bieslook fijngehakt
|
3 el |
Versgeperst citroensap
|
1 tl |
Grof zout
|
1 tl |
Kerriepoeder
|
½ tl |
Versgemalen peper
|
Geroosterd volkoren roggebroden
|
4 plakjes |
---|---|
Gebakken spekblokjes
|
100 g |
Waterkers
|