De paté kan worden ingevroren. Verwarm het voor het serveren.
Couscous korrels (ongeveer 1 dl)
|
80 g |
---|---|
Kokend water
|
100 ml |
Koolzaadolie
|
1 el |
---|---|
Fijngehakte champignons
|
450 g |
Uien (ongeveer 200 g)
|
2 |
Grofgehakte blanke amandelen
|
50 g |
Gedroogde cranberry's
|
75 g |
Eieren
|
2 |
Kwark
|
150 g |
Grof zout
|
1¼ tl |
Versgemalen peper
|
Kwark
|
200 g |
---|---|
Vloeibare honing
|
1 tl |
Grof zout
|
¼ tl |
Versgemalen peper
|
|
Water
|
4 el |
Gestoomde groene bonen
|
300 g |
---|---|
Rode uien, in dunne halve ringen (ongeveer g)
|
50 g |
Gedroogde cranberry's - en een snufje zout en peper
|
50 g |
Geroosterd roggebroden
|
240 g |