Als je liever gedroogde bonen gebruikt, maar niet echt opnieuw wilt beginnen elke keer, bereid dan een grote portie bonen in één keer voor en vries de geweekte, gekookte bonen in kleinere porties in.
Zwarte bonen - uitgelekt en afgespoeld (ongeveer 240 g)
|
1 blikje |
---|---|
Ei
|
1 |
Cottagecheese
|
150 g |
Paneermeel
|
100 g |
Bieslook
|
100 g |
Krul peterselie
|
50 g |
Dijonmosterd
|
2 tl |
Nootmuskaatpoeder
|
½ tl |
Grof zout
|
¾ tl |
Suiker
|
1 tl |
Boter om te bakken
|
25 g |
Crème fraîche
|
250 ml |
---|---|
Fijngehakte kruiden, zoals peterselie, bieslook en tijm
|
150 g |
Grote fijngehakt knoflookteentje
|
1 |
Fijn zout
|
¾ tl |
Pitabroodjes
|
6 |
Gesneden kropsla sla (ongeveer 100 g)
|
1 |
Cocktailtomaten, in plakjes
|
150 g |
Rode ui, in dunne ringen (ongeveer 75 g)
|
1 |