Ravigottesaus is een zoete mosterdsaus. Je kunt ook een zoete mosterd of een Dijon-honingmosterd gebruiken.
Crème fraîche
|
250 ml |
---|---|
Ravigotte saus
|
1½ el |
Grof zout
|
½ tl |
Versgemalen peper
|
|
Pastinaken, in kleine blokjes (ongeveer 200 g)
|
4 |
Rode appel (ongeveer 125 g)
|
1 |
Gehakte platte peterselie
|
4 el |
Boter
|
100 g |
---|---|
Stukjes vlees, bijvoorbeeld lamsvlees, rundvlees of varkensgebraad (in blokjes van ongeveer 1½ x 1½ cm)
|
|
Grof gehakte uien (ongeveer 300 g)
|
4 |
Gekookte aardappelen, in blokjes van ongeveer 2 x 2 cm
|
1 kg |
Worcestershire saus
|
el |
Grof zout
|
1½ tl |
Versgemalen peper
|