Arla Skyr met granola
Bereidingswijze
Tips
Dit ontbijt is zo eenvoudig dat zelfs de kleine details het verschil maken. Bewaar alles gekoeld, zowel frambozen als skyr, en zorg ervoor dat je de beste en meest verse ingrediënten gebruikt. Kies een granola van hoge kwaliteit of maak er zelf een met ingrediënten van hoge kwaliteit en zorg ervoor dat je het op de juiste manier bewaart om het vers te houden. Bewaar het in een luchtdichte verpakking op een koele, droge plek zoals een voorraadkast of kast, en eet het binnen 1 maand voor een optimale smaak en textuur.
Vragen over granola en zaad topping
Hieronder kun je de vele vragen lezen die kunnen opkomen bij het bereiden van granola en zaad topping voor skyr.
Ingrediënten
Skyr, naturel
|
1 kop |
---|---|
Granola
|
|
Pompoenpitten
|
|
Zonnebloempitjes
|
|
Frambozen
|
Ga voor een klassieker met een topping van granola en zaden
Soms heb je alleen iets simpels nodig dat toch pure perfectie is - en dat is wat deze klassieke topping van granola en zaden voor skyr is. De frisse en pittige smaak van skyr wordt perfect aangevuld met een spervuur van heerlijke smaken van zowel granola als zonnebloempitjes en pompoenpitten.
Op zoek naar overig ontbijt of snacks? Probeer dan eens een smakelijke mango chia pudding of een onweerstaanbare smoothie bowl met haver !
Kies je favoriete knapperige granola of maak je eigen granola
De beste granola is degene waar je het meest van houdt, dus gebruik je favoriete in de winkel gekochte of zelfgemaakte variant! Als je het zelf maakt, combineer dan haver met vrijwel alle noten of zaden die je lekker vindt en rooster ze in de oven met een zoetstof en bindmiddel zoals honing, ahornsiroop of agavesiroop. Gebruik kaneel of gember voor een warme aromatische smaak en voeg na het bakken een mix van gedroogd fruit zoals rozijnen, vossenbessen of abrikozen toe voor een extra vleugje snoep.